fbpx
Hulp nodig bij vergelijken?
bereikbaar tussen: 08:30-20:00

ADVIES NODIG?

Wij zijn er voor je!

Bij ons sta jij op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag je vragen. Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Autoverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

Dierenverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

Energie vergelijken?
Direct te bellen +31203442772

Uitvaartverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

Zorgverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

​​

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Je ontvangt een reactie binnen 3 werkdagen.
Mail naar Mijnoverstapvergelijker
Je kunt hiervoor gebruikmaken van ons contactformulier. Heb je een klacht? Lees meer over onze klachtenprocedure.

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Op werkdagen van 9:00 tot 18:00 online.
App versturen naar [whatsapp button]
Je kunt onze klantenservice direct een bericht versturen.

Hulp nodig bij vergelijken?
bereikbaar tussen: 08:30-20:00

ADVIES NODIG?

Wij zijn er voor je!

Bij ons sta jij op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag je vragen. Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Autoverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

Dierenverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

Energie vergelijken?
Direct te bellen +31203442772

Uitvaartverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

Zorgverzekeringen?
Direct te bellen +31203442772

​​

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Je ontvangt een reactie binnen 3 werkdagen.
Mail naar Mijnoverstapvergelijker
Je kunt hiervoor gebruikmaken van ons contactformulier. Heb je een klacht? Lees meer over onze klachtenprocedure.

Op dit momentBeschikbaar09:00-20:00

Op werkdagen van 9:00 tot 18:00 online.
App versturen naar [whatsapp button]
Je kunt onze klantenservice direct een bericht versturen.

Privacyverklaring van Mijnoverstapvergelijker

In dit privacy statement nemen wij ook ons cookiebeleid op waarin wij beschrijven welke gegevens wij van onze bezoekers gebruiken en met welke doelen. Persoonsgegevens die u op deze website invult, worden gebruikt voor het doel waarvoor u deze heeft gegeven. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie.

 

Algemene informatie Mijnoverstapvergelijker

Naam bedrijf: Mijnoverstapvergelijker
KVK-nummer: 70163243
BTW-nummer: NL858169356B01
Contact e-mailadres: info@mijnoverstapvergelijker.nl

 

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Gebruik van gegevens

De door u ingevulde gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming niet aan derden verstrekt, tenzij Site-Clicks daartoe verplicht is op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. Tevens gebruiken we uw contact gegevens voor het verzenden van een nieuwsbrief.

Om welke persoonsgegevens gaat het?

Site-Clicks verzamelt persoonsgegevens voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten op het gebied van online marketing. Om u als bezoeker of gebruiker van onze website zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwerken wij de volgende categorieën aan persoonsgegevens.

Categorie ‘directe persoonsgegevens’

  • voornaam
  • achternaam
  • bedrijfsnaam
  • URL website
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • overige persoonsgegevens die u middels correspondentie actief aan ons verstrekt

 

Categorie ‘indirecte persoonsgegevens’

  • IP-adres
  • sessie ID
  • gegevens over uw activiteiten op onze website
  • type device (computer, tablet, smartphone, televisie)
  • internetbrowser
  • besturingssysteem

 

Het uitwisselen van directe persoonsgegevens bij het afsluiten van een contract is een contractuele verplichting voor het uit kunnen voeren van onze online marketingdiensten en het uitsuren van een nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt met behulp van Mailchimp gemaakt en verstuurd. Deze partij ontvangt ook uw gegevens. Wanneer u deze gegevens niet verstrekt, hebben we geen enkele correspondentieadres en is het dus ook niet mogelijk om een dienst uit te voeren voor uw website of online marketingcampagne.

De indirecte persoonsgegevens worden verzameld voor online marketingdoeleinden, zodat we uw gebruikerservaring en klantenbehoeften in kaart kunnen brengen om onze dienstverlening te verbeteren. Deze gegevens worden ontvangen uit ons webanalytics-pakket (Google Analytics) en Hotjar. Geeft u hier geen toestemming voor en wilt u uw indirecte persoonsgegevens verwijderen? Stuur ons dan een e-mail met een verzoek voor uitsluiten van uw indirecte gegevens naar info@mijnoverstapvergelijker .nl.

De website van Mijnoverstapvergelijker , www.mijnoverstapvergelijke.nl, draait op een server van Hostnet, die ook de volgende gegevens verzamelt van onze websitebezoekers:

  • IP-adres
  • Besturingsysteem
  • Browser

Alle gegevens (direct en indirect) worden versleuteld en anoniem verwerkt.

 

Duur van opslag persoonsgegevens

De indirecte gegevens worden bewaard totdat u zelf een verzoek indient via ons e-mailadres. De directe persoonsgegevens blijven bij ons bekend tot het beëindigen van het contract.

 

Cookiegebruik

Wij Mijnoverstapvergelijker , maken op www.Mijnoverstapvergelijker.nl gebruik van cookies. Dit gebruik beperkt zicht tot het verzamelen van statische informatie over het gebruik van de website. Hiervoor wordt de dienst Google Analytics gebruikt. De statistische informatie die hiervoor naar de servers van Google Inc. wordt gezonden is zo veel mogelijk geanonimiseerd. De Google Analytics-cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegezonden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Mijnoverstapvergelijker heeft geen invloed op de verwerking en opslag van deze informatie op de servers van Google welke zich ook buiten de Europese Unie kunnen bevinden.
Het is mogelijk uw internetbrowser zo in te stellen dat cookies niet geplaatst worden. Aangezien iedere browser anders is, verwijzen we u naar het “help” menu van uw browser.

Links naar anderen

Op de websites van Mijnoverstapvergelijker zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Mijnoverstapvergelijker kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement/privacyverklaring van de betreffende website te lezen.

Vragen over onze privacyverklaring?

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy- en cookiebeleid, dan kunt u deze richten aan info@mijnoverstapvergelijker.nl. Voor klachten kunt u deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Aanpassingen aan het statement

Mijnoverstapvergelijker behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement.